lørdag den 21. august 2010

Venäjän vallankumous

Käyttöönotto

Venäjän vallankumous juuret ulottuvat kauas taaksepäin kuin 1800, Krimin sodan ja maaorjuuden lakkauttaminen. Puheessani aion aloittaa täällä ja työskennellä tieni läpi historian vallankumousten 1917. Aion keskustella olosuhteet aiheuttavat tsaarin lasku helmikuussa. Ja arvioimaan, miksi Väliaikainen hallitus ei voi pitää valtaa, joka on ottanut bolshevikit lokakuussa samana vuonna.
 
1856 - Krimin sota ja poistaminen elämän kabinetti

Vuonna 1856 päättyneen Krimin sodan kanssa tappion Venäjälle. Tämä aiheuttaa hallituksen ymmärtämään, että uudistukset Venäjän yhteiskunta on tarpeen. Vuonna 1861 maaorjuutta poistetaan. Tämä tarkoitti sitä, että viljelijöiden ei enää tarvitse työskennellä maanomistajille, jotka aiemmin oli oikeus kohdella heitä orjiksi. Tämä ei kuitenkaan ole suurta vaikutusta elinoloihin talonpojat ole juurikaan maata eivätkä siten saavuttaa taloudellinen riippumattomuus maanomistajiin. Samalla he joutuvat maksamaan suuret afgifter.3-s.1 ja K.10-S3).

Väestönkasvu Euroopassa Venäjän korkea: vuonna 1860 oli noin. 50 miljoonaa euroa. ihmisiä 1900 noin. 86 miljoonaa. Vain 10-15% voisi imeytyä byerne.10-s.3-L. 12). Tämä johtaa elintarvikepula. Noin 1900 asuu yhdeksän 10 venäläisten kylien vertailun elää 80% englantilaiset kaupungin.

Talonpojat WAN ja laiha kova ilme ... - Yhdysvaltojen armeijan.

Ne tunnetaan nimellä "tumma ihmiset" (K.10 - s.35 ja 38). Talonpojat elävät niin kurjaa elämää ja se on myös välillisesti edistää kaataa tsaari 17 vuotta myöhemmin.

Vuonna 1860 uusitut infrastruktuurin monta kilometriä rautateiden, tämä on useimmiten 30 vuotta myöhemmin, auttaa aloittaa teollistumisen tapahtuu myöhässä Venäjällä. Koska teollisuus niin yhtäkkiä näyttää liikkuvan suuria määriä talonpoikien osaksi kaupungin ja luo uudenlaisen kansalaisten työntekijä. Toisin kuin Länsi-Euroopassa on Venäjällä ole todellista kansalainen tai keskiluokan, joka olisi voinut edustaa taloudellista tai poliittista valtaa (K.3 s. 1). Suurin osa kansalaisista on edelleen pelinappuloita, mutta pieni ryhmä työntekijöitä on osoittautuu tärkeä tarina.

Helmikuussa 1904 Japanin hyökkäyksen Venäjän laivasto ulos Port Arthur. Venäjän laivasto koki yhden tappion toisensa jälkeen ja menettävät sota. (K.8-S51 ja 52).

 
Tsaari

Venäjä oli täällä hallitsi itsevaltainen tsaari. Hän oli viimeinen sana kaikissa yhteyksissä. Hän oli kuitenkin ministerit, mutta voi milloin tahansa valtti päätöksensä. Useimmat venäläiset kuitenkin hyväksynyt tämän muotoa hallinnon asti luvulla. Tästä alkaa laaja vastustavansa hallintoa. Yksi syy tähän oli tsaari Nikolai d.2s epäpätevä johtamistyyli. Hän ei ollut kiinnostunut yleensä yhteisön ongelmia, mutta hän käytti ajoittain valtaansa valtti päätöksiä asioissa, jotka eivät vaikuta reilumpi (K.11, s. 9). Lisätty tämä oli tsaarin kautta Zarina, ohjaa talonpoika nimeltä Rasputin, joka ilmeisesti on maagisia kykyjä. Kaikki tämä edistää ihmisten kasvavaa vihaa vastaan tsaarin, ja poliittisten puolueiden.

 
Paljon

Maaseudulla, joukossa suurin osa Venäjän väestöstä, joka on muodostettu kaksi osapuolta, jotka yleensä noudattaa samaa politiikkaa: Trudovikpartiet ja sosiaalikomitean vallankumousta Party. Ne vaativat maata talonpojille, vapaa perustuslaki, poistaminen itsevaltiuden ja perustaminen tasavaltalainen hallinto (K.11, s. 11).

Vuonna 1905 perustettu, lähinnä maanomistajien, valmistajat ja ihmisiä ammateissa, Kadet Party (perustuslakituomioistuin demokraattien) (K1-S3). He vaativat vapaata perustuslaki rajoittaa monarkia nähty Euroopassa (K.11, s. 11).

SDP, jotkut äänestäjät koostuvat pääasiassa työntekijöiden tulee vuonna 1903 (K.11 kertoo 1905, mutta molemmat K.3 K.14 ja kertoo 1903) jaetaan kaksi siipeä: bolshevikit ja menševikkien (K.3 s. 1) . Tämä johtuu erimielisyyksistä siitä, kenen tulisi saada paljon. Lenin ja bolshevikit mielestä puolueen jäsenistä 'on yksi, joka hyväksyy sen ohjelmaan, ja tukee sekä aineelliset ja henkilökohtaisen osallistumisen yhdeksi organisaatioiden ", kun taas menševikkien suosi pehmeämpi versio (K.14-s2). Yhteistä molempien ryhmittymien on, että mukaan marxilaisen teorian pitää työväenluokka on tärkeä osa vallankumous (K.3 s. 1).

 
1905 - harjoitus

Tapahtumien tai vallankumous 1905 on usein kutsutaan harjoitukset tapahtumia varten vuonna 1917.

Työntekijöiden Putilov koneen tehdas Pietarissa. Petersburg eilen, koska ampuminen neljän kollegoitaan lakon 4 Tammikuuta. Vaaditaan työajan lyhentäminen, parannukset puhtaanapito ja terveydenhoito. Pian seuraa muita St. Pietarin työntekijöitä heidän esimerkkinsä ja keskustelu myös käsitteet kuten vapaus, vapaat vaalit, sananvapaus ja lopeta sensuuria. Tämä johtaa 200000 työntekijää (K.8 uskoo 100000), 9 Tammikuuta marssia Talvipalatsin. Johtavat yleisö on pappi Gapon (kaikki tämä k. 1). Gapon tuotu hallituksen aikaisemmin saadakseen hallita työtään saamansa kuitenkaan hän ei ja loukkuun johtajana liike (K.11, s. 11). Hän kantaa kirjeen hän esittää tsaarin. Kirjeessä sanotaan blah.:

Me työntekijät Pietarin kaupunki, meidän vaimot, lapset ja avuton vanhat vanhemmat ovat tulleet sinua, Herra, etsimään oikeudenmukaisuutta ja sosiaalista suojelua. Olemme köyhiä, sorrettuja, ylikuormiteta työn ma halveksii meitä, katsellen meitä ihmisinä. Olet kohtelevat meitä kuin orjia. Sallimme kaiken tämän, mutta kohdannut meitä yhä syvemmälle köyhyyteen, kun taas suo, tulee laittomuuteen ja tietämättömyys. Me peitossa mielivallan ja mielivaltaisuutta. Voimamme ei, herrani, meidän kärsivällisyys on lopussa. Olemme tulleet siihen hetkeen, kun kuolema on enemmän tervetullut kuin jatkoa sietämätön kidutus ... Komento ja vannon, että sinun tulee täyttää toiveemme, ja saatte Venäjä onnellinen ja mainetta. Nimesi ikuisesti merkitty sydämissämme ja jälkeläisemme ". Komennot et tiedä, niin me kuolemme täällä tämän ruudun edessä sinun linna. (K.5)

Teksti kuuluu työläinen polvilleen ennen tsaarin. Kun piti häntä hyväntekijä ja suojelija, ja työntekijät kokivat, että tapa vain keisarin tulevat tietoisiksi ongelmista, hän auttaa (K2-s.1-A.5). Ne kuljettavat uskontoon julisteita ja kuvia tsaari ja tsaaritar (K6-s.31). Mutta keisari asuu ei Talvipalatsin että päivä. Hän on 40 km päässä Aleksanterin Palace (K.8-P.52-l.27). Takaisin Pietarissa. Pietarissa avaa tulen väkijoukkoon. On olemassa erilaisia käsityksiä siitä, kuinka moni kuolee: K.1.: 1000, K6.: Useita satoja, K.7: todennäköisyydellä välillä 1000 ja 4000, K.10: yli 100 Mutta tärkeintä on se verilöyly aseettomia siviilejä. Siitä päivästä kuuluu väestö uskovat tsaari. Isä Georgi Gapon sanoo:

"Meillä ei ole tsaarin enää. Joki verta erottaa tsaarin kansalta. Eläköön taistelu vapauden! "(K9-A.4)

Levottomuudet levisivät muihin maakuntiin. Kaikki tämä johti suurempaan poliittiseen toimintaan. Liberaali kerääntyy perustuslakia demokraattisen puolueen (kadetti puolue), sosiaali Revolutionaries kasvanut maaseudulla ja Pietarissa. Pietari tarjoaa teollisuuden työntekijöiden Neuvostoliiton (K.10-s.4-l.5).

Tilanteen vakauttamiseksi lähettää tsaari "Lokakuun manifestin", ihmiset täällä ovat taattuja kansalaisoikeuksia ja poliittisia oikeuksia sekä perustamaan vaaleilla valitun hallituksen elin. On luotu valtioneuvoston, jonka jäsenet valitsee tsaari, aateliset ja kirkko, ja duumalle, jonka jäsenet nimittää ihmisiä. Se riippuu siitä, kuinka paljon maa sinulla kuinka paljon ääni on tärkeä. Duuma ei ole todellista valtaa ja se on oikeastaan vain ohjaava rooli vastapäätä tsaarin. Se lupasi myös sananvapaus, tämä ei ole täyttänyt. Venäjä käy läpi maatalouden nykyaikaistamiseen, kun joukko poliittisia uudistuksia. Kaikki tämä vaikuttaa tsaari jälleen haltuunsa maan (K.3 s. 2). Vuosina 1909-1913 teollisuustuotanto kasvaa 50% ja viljan tuotanto 25%. Hinta maataloushyödykkeiden kasvaa ja maanviljelijät ovat vähän rikkaampia. Mutta työntekijöiden palkat eivät sisälly. Vuonna helmikuu 1912 on silmiinpistävää teoksia, jotka vaativat enemmän palkkaa, tappoi Lena-joen Siperiassa. Tämä laukaisee aalto ulottuu ensimmäinen pysähtyy alussa Venäjän taistelu ensimmäisessä World (K.11, s.13).

 

Sota

Stretch Core on laaja loppuu Venäjällä indtrædning ensimmäisessä Maailmansota, jossa Venäjä ja sen liittolaisten Ranskan ja Ison-Britannian kohtaavat Saksa ja Itävalta-Unkari. Tuhannet työläiset kokoontuvat edessä tsaarin palatsi ja huutaen "Jumala yllä tsaari" (K6-s.81). Kaikkialla kannattaa ihmiset ylös tsaarin. Se kokoaa yhteen ihmisiä kuin vihollisen Saksan. Vuodesta 1913-16 nousi armeijan 1,3 miljoonaa. 14 miljoonaan. miesten (K.11, s. 14). Teollisuus on lisätty tuottaa aseita, mutta ei vielä riitä (K.15-s. 44-L.17). Siellä on lähettänyt ihmisiä sotaan, joka ensimmäisenä saa aseen kun tovereidensa ovat kuolleet. Koska niukkuus aseiden, ammusten, vaatteita, huopia ja ruokaa ei mene hyvin armeijan sota. Elintarvikepulaan leviää suurten teollisuus-ja kaupunkialueilla. Mieliala muuttuu ja "Jumala Sustain tsaari" muuttuu "Alas itsevaltius ja sota" (K.11, s. 15). Tsaarin nostaa itsensä eteen johtamaan armeijaa, mutta koska se ei ole valtava menestys on auttaa edelleen heikentää tsaarin viranomainen, koska vastuu kuuluu hänelle henkilökohtaisesti .. Tunnelma on räjähdysaltis, vallankumous voi puhjeta minä hetkenä hyvänsä, puuttuu vain yksi tapahtuma asettaa ihmiset liikkeessä. Tämä ei olisi järjestetty vallankaappaus, koska kaikki vallankumoukselliset ovat joko maanpaossa, vankilassa tai ulkomailla, mutta laaja kansanliike (K6-s.92). Duuman puhelut täyttävät demokratian, nimittää hallitus, joka on yleisön luottamus. Tämä kuuluu Keisari (K.15, s. 44). Helmikuu 1917 juominen Rodzjanko, vaikutusvaltainen johtaja duuman keskustan puolue, teetä tsaarin. Hän sanoo, että keinot, joilla ei ole muodostettu vastuullisen hallituksen "johtaa vallankumoukseen ja anarkiaan, että kukaan pystyy valvomaan" (K6-s.92).

 

Helmikuun vallankumous

Monenlaisia Pietarissa (St. nimi. Petersburg korvasi vähemmän Saksan kuulostava nimi) työntekijöiden talvella 1916-1917 huipentui helmikuussa. Venytys tarvitaan leipää. Sotilaallinen komentaja tekee sotatoimien työntekijöitä vaan koko osasto on kieltäytynyt ottamasta tilauksia ja paljon sotilaita mene mielenosoittajia (K.15-s.46).

(...) Tänään, levottomuus oletetaan vielä enemmän, ja se on jo mahdollista löytää vanhempi keskuksia, joista direktiivejä vastaan. Ilmeisesti vanhempi keskeinen elin ei ole ollut luonteeltaan (...)

Olen huomannut, että joukossa sotilaallinen yksiköt, joita kutsutaan voidakseen poistaa mellakat, täytyy todeta useita tapauksia fraternisering mielenosoittajista. Joissakin yksiköissä ilmaisee (jopa) on tunnustelut kannustamalla mob. He sanovat: "Push vahvempi. ... D. 25 / 2 1917 - Puhelin raportointi salaisen poliisin päämaja (K.11, s.22).

Uprising katoa niin sanotun vallankumouksen johtajista, kuten opastettuja merioikeus oli ne poistetaan. Lakot ovat hallitsee Neuvostoliiton koostuu työntekijöiden ja sotilaita (K.15-s.46). Koska duuman rukoilla tsaari ne voidaan lisätään uusi hallitus, joka voi voittaa kansalaisten luottamuksen, liukenee häntä. Duuman edelleen yhdessä toteamaan, että vanha hallitus on sitoutunut ja että se perustaa komitea, joka väliaikaisesti vastaa hallitus. Tsaari ei ole muuta vaihtoehtoa kuin erota. On syytä panna merkille, että duuma todennäköisesti vain turvautuivat niin radikaaleja toimenpiteitä, koska he uskoivat, että valta menisi vallankumouksellinen osapuolille. Tämä voisi saada Venäjältä päättyy kaaokseen ja purkamista sekä maa olisi puolustautua vihollisia vastaan Itävalta-Unkari ja Saksa (K.15-s.46).

 

Dual Power

Duuma on nyt virallisesti valtaan. Neuvostoliittolaiset julkaisee ensimmäisen järjestys 1. maaliskuuta 1917:

Voit varuskuntia Pietarissa militærdistirkt. Jotta kaikki sotilaat Army, Guard, tykistö ja laivasto ja suunta asukkaiden Pietarin. Seuraavat on heti tehtävä ja totesi:

Neuvostoliittolaiset työntekijöiden ja sotilaiden edustajien ovat sopineet.

(...) 4 Tilaukset duuman sotilaskomitea on vain noudatettava tapauksissa, joissa ne eivät ole ristiriidassa tilausten ja päätökset Neuvostoliiton työntekijöiden ja Soldiers edustajien (...) - 1 / 3 maalis-1917th Myönnetty tilaukset Neuvostoliitto (K.11, s.32).

Neuvostoliittolaiset sanoa, että ne ovat korkeinta valtaa kehon, korkeampi duuman. Duuman uskoo päinvastaista. Sotilaskoti rauhan-ja talonpoikien tahtoa maata ei voida täyttää. Vastustus lähinnä porvarillisen väliaikaisen hallituksen, kasvaa ja Neuvostoliitto kuin väestö koko maassa, järjesti vallankumouksen aikana, jatkaa toimintaansa (K.16, s. 9).

Kesäkuun puolivälissä tapaa edustajia kaikista Neuvostoliiton ensimmäisen alrussiske Neuvostoliiton kongressi. Neuvostoliitto ilmoittaa, että se on sen velvollisuus varmistaa, että vallankumous näkyy demokraattisessa yhteiskunnassa. Väliaikainen hallitus toteuttaa demokraattisia uudistuksia, salainen poliisi olisi poistettava, mutta se on edelleen suuria ongelmia ratkaista viljelijöiden maanjaon ongelmat ja riittävästi leipää. Tämä on erittäin vaikea ratkaista keskellä suuren sodan. Hallitus katsoo, että tämä sota on jatkettava. Vaihtoehtona olisi rauhan täysin vihollisen ehdoilla. Neuvostoliitto tukee sotaa niin kauan kuin se on luonteeltaan puolustava sota (K.15-s.48). Menševikit johtaja ensimmäisen kuukauden Neuvostoliitto. Ensimmäiset vapaat vaalit tapahtuu touko-kesäkuussa 1917 oli vaalien kaupungin ja distriktsdumaer. Sosiaalinen vallankumoukselliset voittaa kaiken kaikkiaan vaalit iso he saavat 58% vastaan Kadettien 17%, 12% ja menševikit Bolshevikit 12%. Mutta jo elo-syyskuussa, bolshevikit pyrki sosiaalisen vallankumouksellisten useissa kaupungeissa (K.17, s. 7). Bolsevikit johdolla Trotski ja Lenin kotiin odottamaan ja antaa syksyllä 1917 useimmat tärkeistä Neuvostojen, kuten Pietarin ja Moskovan (K4 s. 2).

 

Lokakuun vallankumous

Syyskuun puolivälissä, sanoo Lenin että "kansan enemmistö on puolellamme", ja että bolshevikit ei voi odottaa "virallista enemmistöä" kun aika on lyhyeksi, koska Kerenski (sosiaali-vallankumouksellinen johtaja duuman) aikoo luovuttaa Pietarin saksalaisille. Lenin ehdotti "kapinallinen ... käsitellään taiteen", niin eri mieltä kuin mitä bolshevikit aikaisemmin ajatella kuin että kapinan ei voida suunnitella, vaan on luotu (K.17, s. 9). 25 Lokakuuta ja iskulauseella "Kaikki valta neuvostoille" bolshevikit hyökkäsivät Talvipalatsin kun hallitus antaa sen. Niinpä valta siirtyi Neuvostoliiton (K.15-s.51). Samana päivänä kuin gennemførslen vallankaappauksen, tapaavat alrussiske Neuvostoliiton kongressissa. Bolshevikit on 46% paikoista. Protestina vallankaappauksen lehdet menševikkien ja sosialistisen Revolutionaries oikein, kongressi. Koska on olemassa monia muita kuin bolshevikit takaisin tullut Leninin hallitus, ihmiset komissaarien neuvosto hyväksyi. Kolme viikkoa myöhemmin järjestettiin vaalit perustuslakia säätävän kokouksen. Bolshevikit on 25%, sosiaali Revolutionaries 58%, 4% ja menševikit porvarillisten puolueiden 13%. Järjestys ei kuitenkaan vaikuta, kun yleiskokous kokoontuu ensimmäisen kerran tammikuussa 1918, se tulee sulkea bolshevikkihallituksen. Party-järjestelmä on nyt todellisuutta. (K.15-s.51).

 

Syyt helmikuun vallankumouksen.

 

Syistä aion katsoa kun sen käynnistää vuonna 1861. Se alkaa muuten positiivisesti poistaminen elämän kabinetti. Mutta maa on edelleen omistaa herroja ja talonpojat vähän itse väkivaltaisesti verotetaan. Joten he elävät niin edelleen kuin jos he olivat orjia. On myös valtava väestönkasvu. Koska kaupungit eivät opsluse niin paljon tästä noususta päätyy yhä enemmän talonpoikien samaan maahan. Tämä johtaa nälkään. Samaan aikaan yritetään vähätellä tsaarin ja poistaa tietoja nälänhädästä. Konkreettinen esimerkki on, kun lähellä Volgan vuonna 1871 ja kaksi vuotta, jotka kärsivät nälästä ja tartuntatautien, että "Ei ole nälkä Venäjällä, mutta sato ei ole joissakin osissa maata." Kymmeniä tuhansia ihmisiä die (K6-s.18). Tämä ei ole hyötyä juuri tsaarin mainetta talonpoikien keskuudessa, ylivoimaisesti suurin väestöryhmä Venäjällä.

Venäjän veropolitiikka perustuu verotuksen tavallisia elintarvikkeita. Tämä johti köyhät maksavat paljon suurempi prosenttiosuus veron kuin rikas (K.15, s.30). Nämä raskaat verot, maa puute, huonot elinolosuhteet, raakuus ja halveksunta vauraammilta luokissa ei talonpoika väestön poliittisesti epävakaa, ja tämä on merkittävä tekijä vallankumous.

Koska teollistuminen tulee Venäjä perustaa tehtaat suuriin kaupunkeihin, kuten Pietariin. Petersburg. Tämä merkitsee paljon vallankumous koska monet valtiokoneiston sijaitsee myös täällä. Tuloksena on, että pieni määrä kapinallisia työntekijöillä on erittäin helppo käyttää valtaa. Ja työntekijöiden oli hyvä syy olla kapinallinen: Työaika on 11 ½ tuntia, mutta tämä raja on harvoin. Palkat olivat harvoin tarpeeksi iso voi ostaa oman asunnon, monet nukkuivat kasarmeilla kuuluvien tehtaalla (K.15-s.31-32).

 

Nöyryytys Venäjän laivaston vuonna 1904 on monia venäläisiä menettää uskonsa heillä oli ohjaustankoon niin ylitsepääsemätön.

 

Koska tsaari, koska väestö taas epäillään ohjaa "munkki Rasputin, ilmeisesti tilaus avasi tulen rauhanomaista väkeä, se on monien venäläisten pudota tekee marja täynnä. Hän on ainoastaan niukasti virkaan ja on antaa valta duumassa. Co-päästöt hanoktobermanifestet, tämä saa ihmiset rauhoittumaan. Mutta koska monet tsaarin lupauksia manifesti ei noudateta, ja duuma ei ole todellista valtaa kaikki on samaa vanhaa. Kun ihmiset ymmärtävät tämän kytevä kapina uudelleen.

 

Peter Durnovo joka oli uskollinen tukija taantumuksellinen hallinto varoitti sodan Saksaa vastaan. Se varmasti lopettaa epäonnistumiseen ja johtaa "sosiaalinen vallankumous äärimmäisin muoto" (K6-s.72). Mutta kuten monissa muissakin tapauksissa, kuten ennen mainittu Rodzjanko (kirjoita missä), valita tsaarin ei kuunnella hänen kannattajansa. Tämä myöhemmin tullut maksamaan hänelle kalliiksi.

Kuten Peter Durnovo ennustaa kärsivät Venäjän lähetetty todiste tappio länsirintamalla ja ruokapulan edessä, sekä kaupungeissa että tuloksena mielenosoituksen leipä, joka myöhemmin kehittyy kansannousun että kumosi tsaarin.

"Sillä hallituksen johtajan, prinssi Golizyn.

Huomioon erityiset olosuhteet, jotka ovat syntyneet, me käskemme mukaisesti perustuslain 99 artiklan, duuman nykyinen istunto asetetaan. Viimeksi huhtikuussa, uusi päivä työtä uudelleen vahvistettu.

Hallitus on välittömästi toteutettava tämän tilauksen ..

Nicholas "- k. 27 / 2 1917 (K.11-s.26)

Koska duuman tulee ehdotuksen uuden hallituksen että ihmiset luottavat, äänestäjien tsaarin purkaa se. Hän ei anna mitään valtaa, mutta tämä taktiikka päätyy paradoksaalista, koska hän menettää kaikki valta.

 

Karttoja voi sanoa, että syy helmikuun vallankumouksen löytyy: pitkä amatöörin johtoon ihmiset, köyhät elävät ja kaupungistumisen ja teollistumisen (ihmiset voivat helpommin järjestää itselleen ja on jopa lähellä vallan keskusta).

 

Syyt väliaikainen hallitus menettää valtansa bolshevikit

 

Väliaikainen hallitus koostui vain porvarillisten puolueiden. Myöhemmin siellä menševikit ja sosialistisen Revolutionaries kanssa. Hallitus oli sen perustamisesta ajelu valta peli Neuvostoliitto, joka luulivat oli viimeinen eli joissakin tapauksissa. Useimmat työntekijät ja sotilaat myös parempana neuvostoliittolaiset kuin siviilihallinnon. Koska hallitus ei ratkaise maaseudun väestön maanjaon ongelma ne alkavat jopa takavarikoida maata ja polttaa linnoja alas (K.15-s.48). Hallituksen voimattomuus eivät juuri ihmiset uskomaan heitä mieluummin kuin Neuvostoliitto, ja paljon, ainakaan aluksi, mikä kansalaisten näkemyksiä auttaa bolševikkien asemia, huuto "Kaikki valta neuvostoille" on niin suuri vaikutus ihmisiä.

 

Hallitus kiinni kunnioittaa velvoitteitaan liittolaisia sodassa ja uskoi, että Yhdysvaltojen kanssa tulo loppuisi olla lähellä saksalaisille. Mutta väestön ollut tarpeeksi sodan armeija hajotettiin, ja tuhansia sotilaita autio. Useimmat tavalliset ihmiset olivat kuin bolshevikit, sotaa vastaan. Tämä saa ihmiset takaisin ylös bolshevikit ja tuomitaan väliaikainen hallitus edelleen.

 

Tässä on vetoomus Lenin massoista, kirjoitettu 14. - 20 Lokakuu 1917:

"Kun työntekijät, maanviljelijät ja sotilaat!

Toverit! Sosiaalinen vallankumouksellinen puolue, joka Kerenski käsittelee sinussa on "kärsivällinen" (...).

Toverit! Nähdään mitä tapahtuu kylässä, mitä tapahtuu armeijan ja ymmärrätte, että talonpojat ja sotilaat eivät siedä sitä enää. Ympäri Venäjää turpoaa niin laaja joki kapina, esiin talonpojat, jotka petoksia on pidätetty maaperästä. Talonpojat eivät siedä sitä enää, Kerenski lähettää joukkoja tukahduttaa talonpoikien ja puolustaa maanomistajien. Kerenski on jälleen tullut kanssa kornilovistgeneraler ja virkamiehet, joiden tukea maanomistajille. "

Lenin puhui maaseudun väestön, joka puolestaan oli sosiaalinen vallankumouksellisen puolueen ydin äänestäjiä. Tämä on myös ylivoimaisesti suurin väestö Venäjällä ja siis myös armeija. Tämän liikkumavaran tulee bolshevikit sekä laajaa tukea ja paljon sotilaita, jälkimmäinen on tärkeä tietyille he tekevät onnistunut vallankumous ilman pidättelee armeija. Hän jatkaa:

               "Jos valta on keskittynyt Neuvostojen myöhemmin kahdeskymmenesviides Lokakuu - Niin

Olisiko oikeudenmukaista rauhaa tarjotaan kaikille sotivien. Tulee työntekijä ja talonpojan Venäjän hallitus, sillä heti tuhlaamatta yhden päivän, joka tarjoaa taistelevia kansoja vain rauhaa. Silloin ihmiset näkevät kuka haluaa epäoikeudenmukaisessa sodassa. Silloin ihmiset päättää perustuslakia säätävän. Jos virta on käsissä Neuvostoliitto, sitten maanomistajien maa välittömästi ilmoitettava koko kansan omaisuutta ja perintöä. (...) Kaikki valta työläisten ja sotilaiden edustajien Neuvostoliitto! "(K.10-s.13-14)

Lenin vakuutti lopettaa sota. Samalla hän lupaa oikeuteen osalta maanjaon, ja demokratia.

 

Toinen suuri ongelma on vallankumous aika on ruoka tilanne, jota on mahdotonta ratkaista ja kaoottista aikaa maa oli tuumaa bolsevikkien iskulause "leipää, maata ja rauhaa", siis kuuluu pahoinvointia hallitukselle.

 

Se, että molemmat menševikkien, sosiaali Revolutionaries ja kadetti puolue osallistuu väliaikaisen hallituksen, tekee bolshevikit ovat ainoa vaihtoehto, joka lisää tukeaan: Kesäkuussa 1917 on 13% valtuutetuista ja lokakuussa on 46% (K.15-s 0,50).

 

Vaikka suuri osa maaseudun väestöstä alkoi varmuuskopioida bolsjevikkerner olivat sosiaali-vallankumouksellisten edelleen suurin puolue monissa osissa maata. Mutta kun valtion laitokset sijaitsevat kaupunkien Moskovassa ja pääosin Pietarin, tämä ei tarkoita, että bolševikkien vallankumous ei voitu panna täytäntöön. Jotta bolshevikit olivat selvästi suurin puolue työntekijöiden keskuudessa kaupungeissa jopa vallankumous.

Tärkeimmät syyt väliaikainen hallitus menettää valta on siis, että ne eivät oikein tarpeeksi nopeasti ylös ongelmia, kun taas vaihtoehto (bolshevikit) työ taktisesti viisas ja ovat suuret erät kaikkea sotilaat yli niiden puolelle. Hallitus ei ole ratkaisseet kahden valtaa Neuvostoliitto, ne eivät ole ratkaistu maanjaon ongelma ja jatkuva sota. Samalla keskustelemme bolsevikit talonpoikien, sotilaiden ja työntekijöiden tapaus ja saa enemmän ja enemmän heidän puolellaan. He lupaavat ratkaisu maanjaon ongelma, lupaus demokratian lupaus lopettamaan sodan, lupaus ruoka ja ainoa todellinen vaihtoehto hallitukselle. Todellinen vallankumous on suunniteltu ja harkittu, vaikka se ei mene aivan suunnitelmien mukaan, ja he ovat sotilas-ja työntekijöitä, jotka ovat lähellä valtaa elimille, tukea.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar